Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
29-09-2022

NKÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, NKÜ Tekirdağ Kültür-Tarih-Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ve Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretleri için Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ, Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ve Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreteri İmadettin UZUN’a teşekkür ederek, Hukuk Fakültesi Fakülte Sekreterliğine atanan İmadettin UZUN’a yeni görevinde başarılar diledi.