Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
12-09-2019

THY Genel Müdürü Teknik Başdanışmanı ve TAI Yönetim Kurulu Danışmanı Halil TOKEL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Halil TOKEL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiğini ve gelişmeleri takdir ettiğini belirterek Rektör ŞAHİN’i tebrik etti.

Rektör ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak üniversitenin öğretim üyeleri ve öğrencilerinin, iş dünyası ile entegrasyonuna önem verildiğini kaydederek, Tekirdağ Bölgesinde sanayi üretiminin katma değeri yüksek ve stratejik önem içeren savunma ve havacılık sanayisine yönelik ürünler geliştirmesinin, bunların tedarik süreçlerinde yer almasının önemine değindi. Rektör ŞAHİN, Üniversitenin, bölgenin ve ülkenin ilerlemesine katkı sağlayacak her türlü projeyi destekleyeceklerini belirtti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER ile THY Yönetici Asistanı İbrahim DEMİR de yer aldı.

Halil TOKEL’in Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e günün anısına THY maket uçağı takdim etmesiyle ziyaret son buldu.