Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
12-09-2019

Tekirdağ Macar Dostluk Derneği Başkanı, Tekirdağ Eski Milletvekili Av.İzzet Güneş GÜRSELER, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Av.İzzet Güneş GÜRSELER dernek hakkında bilgi vererek derneğin çalışmalarını ve projelerini Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN ile paylaştı. GÜRSELER, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin uluslararası çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirterek Rektör ŞAHİN’e başarı temennisinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, “ Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin uluslararası alanda da başarılarının artması ve uluslararası öğrencilere ülkemizi ve üniversitemizi tanıtmak amacıyla çeşitli projeler yürütüldüğünü belirterek kurumlar arası iletişimin bu anlamdaki önemine değindi.