Üniversitemiz Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
14-03-2024



Üniversitemiz ön lisans ve lisans programlarındaki öğrencilerine farklı bilim alanlarını tanımalarını sağlamak, sosyal etkileşimlerini arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla üniversite seçmeli dersleri düzenlemek ve eşgüdümü sağlamak için kurulan Üniversitemiz Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü ilk toplantısını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya Koordinatör olarak Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Murat TAŞAN, üyeler Prof. Dr. Gül KAYIKOĞLU, Prof. Dr. Levent Cem MUTLU, Prof. Dr. Fisun KOÇ, Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Doç. Dr. Vezir HARMAN, Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN, Dr. Öğretim Üyesi Özlem BOZKURT, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI ve Başkanlık personeli katıldı.

Toplantıda 2024-2025 Akademik Yılı itibariyle, Üniversite Seçimlik Ders (UNISEC) olarak verilecek derslerin belirlenmesi, ders çeşitliliği, kontenjanlar, derslerin açılması, derslerin yapılacağı gün, derslerin verilme şekli vb. hususlarda görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversite Seçimlik Ders (UNISEC) olan dersler, öğrencilerimizin ilgi ve yetkinliklerine uygun nitelik ve çeşitlilikte, mesleki gelişim, tarih, kültür, sanat, milli ve manevi değerler eğitimi ile spor, sağlık ve topluma hizmet uygulamaları, kişisel gelişimi destekleyen, çevre bilincini geliştiren dersler olarak eğitim süreçlerine önemli katkılar sağlamaktadır.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>