Yazar-Okur Buluşması: ‘Umut Dağıstan ile Söyleşi’ Gerçekleşti
14-06-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler Komisyonu’nun düzenlemiş olduğu “Yazar-Okur Buluşması: Umut DAĞISTAN ile Söyleşi” adlı etkinlik akademik personel ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Google Meet üzerinden çevrimiçi gerçekleşen etkinlik, yazar hakkında kısa bir bilgilendirme sunumu ile başladı ve Umut DAĞISTAN’ın edebiyata başlama hikayesini kendi cümleleriyle anlatmasıyla devam etti. Genel olarak soru cevap şeklinde ilerleyen sohbette dünyaca ün kazanmış yazarların Umut DAĞISTAN’ın edebi gelişimine katkıları hakkında yazarın kendisinden bilgiler alındı. Edebiyat felsefesi, Türk yazarlar, yazarlığın zor yönleri, yayın evi – yazar ilişkisi, edebiyatta metinlerarasılık gibi konular söyleşide öne çıkan konular oldu.

Program sonunda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, konuk yazar Umut DAĞISTAN’a ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bu tarz etkinliklerimizle öğrencilerimize hem sosyal, hem kültürel, hem de akademik katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda Yüksekokulumuzda Öğretim Elemanlarımızdan oluşan çalışma gruplarımız oldu. Tüm bu komisyonlarımız hem öğrencilerimize, hem akademik ve idari personelimize yönelik faaliyetleri planlamaktalar. Hep beraber, bu etkinlikleri senkronize bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>