Yabancı Diller Yüksekokulu Tarafından Oryantasyon Düzenlendi
27-09-2022

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’na yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Öğretim Elemanları ve İdari Personelin katılımıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen programda Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER tarafından öğrencilere Yüksekokulun genel yapısı, yönetmelikler, uyulması gereken kurallar, idari ve akademik gibi konular hakkında bilgi verildi.

Program, öğrencilerle gerçekleşen karşılıklı görüş alışverişinin ardından Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER’in üniversitemize yeni katılan öğrencilere başarı dilekleri ile son buldu.