Veteriner Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
17-03-2023



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Rektör Yardımcısı ve Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurullah ÖZDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Eray AKTUĞ ile akademik ve idari personel katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür ederek Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yapıp fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Veteriner Fakültesinin akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eray AKTUĞ ise Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri, akademik-idari yapı ve akademik yayınlara ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Veteriner Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları ve Fakülte Yöneticilerinin, öğretim elemanları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11




>