Trakya Kariyer Fuarı’nın 2. Gününde Rektörlerden Stant Ziyaretleri
24-03-2022

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ‘Yetenek Her Yerde’ temasıyla organize edilen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF) kapsamında Rektörlük Konferans Salonu’nda 2. Gün etkinliklerinde Rektörler Buluşması Paneli’nin ardından Trakya Kariyer Fuarı ve Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi paydaş üniversitelerin Rektörleri birlikte fuar stant ziyaretleri gerçekleştirdi.

Stant ziyaretine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Bandırma Onyedi Eylül Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Okhan AKDUR ile Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI katıldı.

Ziyarette stant temsilcileri, öğrenciler ve ziyaretçiler ile görüş alışverişinde bulunularak toplu fotoğraf çekimi yapıldı.