Tekirdağ NKÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla ‘Birlikte Barış İçinde Yaşamak’ Adlı Resim Sergisi Açıldı
12-07-2024

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ‘Birlikte Barış İçinde Yaşamak’ adlı resim sergisi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Sergi Salonu’nda açıldı.

Açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Dalila ÖZBAY, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeref KOCAMAN, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sergi açılışı dolayısıyla kurdele kesim töreni gerçekleşti. Sonrasında Resim Bölüm Başkanı Prof. Dalila ÖZBAY, bir açış konuşmasında bulundu ve “Bugün muhtaç olduğumuz tek şey, birlikte toplumumuzu ve dünyamızı daha da güzelleştirmek için birbirimize sevgi, saygı duyarak Milli Birlik ve barış içinde yaşamaktır. Bilim, üniversiteler ve sanat da bunun için vardır” dedi.

Sergide eserleri yer alan öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildikten sonra ise hep beraber sergi gezildi.

Haberler & Duyurular
Arşiv