Tekirdağ NKÜ Öğrencisi Mustafa TAŞ 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde İkinciliği Kazandı
08-07-2024

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mustafa TAŞ, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri final müsabakasında güreşerek İkinciliği kazandı.

Edirne’de yapılan 663. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde finale yükselerek, rakibi Yusuf Can ZEYBEK ile karşılaşan Üniversitemiz Spor Yöneticiliği Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Mustafa TAŞ’ın güreş kariyeri boyunca çeşitli Başpehlivanlıkları bulunuyor. 7 Temmuz 2024 Pazar günü gerçekleşen Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde ise Başpehlivanlığı Yusuf Can ZEYBEK elde etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri final müsabakasını kazanan ve Başpehlivanlığı elde eden Yusuf Can ZEYBEK'i tebrik ediyorum. İkinciliği kazanan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğrencimiz Mustafa TAŞ Pehlivanımıza da teşekkür ediyorum. İnşaAllah Gelecek Yıllara…” dedi.

Haberler & Duyurular
Arşiv