Tekirdağ NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi''nin Paydaşı Olduğu AB Erasmus Plus Projesi Kapsamındaki INSPIRE Projesi Başarıyla Tamamlandı
26-05-2023

Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 projesi kapsamında Bulgaristan, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve ülkemizden de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin paydaşlığında sürdürülen "INTEGRATING SPORT AND RECREATIONAL ACTIVITIES INTO ENTREPRENEURIAL IN SECONDARY SCHOOLS" isimli proje başarı ile tamamlandı.

Üniversitemizi temsilen Projenin final toplantısına Proje Koordinatörü Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU ve Proje Araştırmacıları Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Doç. Dr. Yasemin ARI ve Öğr. Gör. Zafer GAYRETLİ katıldı.

Final toplantısında, 30 ay boyunca devam eden projenin tüm modülleri incelendi. Final raporu için gerekli bilgilendirmeler yapılarak proje başarılı bir şekilde tamamlandı. Haziran ayı içerisinde ise Türkiye'deki Proje Tanıtım Etkinlikleri gerçekleştirilecek.