Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Angelman Sendromu Türkiye Topluluğu ile Engelli Hakları Konulu Söyleşi Düzenlendi
09-06-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Angelman Sendromu Türkiye Topluluğu ile birlikte  “Raporlama Sürecinden Mevzuata Engelli Hakları” konulu çevrim içi bir etkinlik düzenledi.

Zoom platformu üzerinden gerçekleşen ve moderatörlüğünü Pınar ÖZMUTLU’nun yaptığı etkinlik, özellikle engelli aileleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Söyleşiye konuşmacı olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gözde YAZKAN AKGÜL ve Sosyal Hizmet Uzmanı ve Sağlık Hizmetleri Sendikası (SAHİMSEN) Engelliler Komisyon Başkanı Ayşe SARI katılarak engelli ailelerinin sorularını yanıtladı.