SBUAM’dan Depremzedelerimizin Çocuklarına Sportif Kurslar
10-03-2023

Şehrimizde misafir edilen depremzedeler ile akademik ve idari personelimizin çocuklarına yönelik Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (SBUAM) bünyesinde hazırlanan spor kursları yoğun ilgi gördü.

Düzenlenen kurslarda çocuklarımızın fiziksel özelliklerinin, becerilerinin ve sosyal iletişim özelliklerinin geliştirilmesi; ayrıca eğlenceli saatler geçirilmesine katkıda bulunulması amaçlandı.

SBUAM Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI, ilerleyen dönemlerde bu tarz sportif faaliyetlerin yetişkinler düzeyinde de devam edeceğini belirterek, “SBUAM, hazırladığı birçok bilimsel, sosyal ve sportif faaliyetler ile üniversitemize ve şehrimiz vatandaşlarına katkıda bulunmaktadır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz” şeklinde konuştu.