Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
24-11-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla uzaktan erişim yolu ile gerçekleştirildi.

Pandemi koşulları nedeniyle online platformda yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Bülent EKER, Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Berna ERDAL ve akademik personel katılım sağladı.

2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Berna ERDAL’ın okul tanıtım sunumuyla başladı. ERDAL Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 2018 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Raporu’na göre kurum içi eğitim öğretim alanında iyi uygulama bir okul olarak gösterildiğini ve geçen yıl Akreditasyon çalışmalarına başlandığını belirtti.

Sunumun ardından Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “ Bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Önceliğimiz Üniversitemizi daha ileriye götürmek, siz değerli hocalarımızı motive etmek, huzurlu ve güvenli kampüs ortamı sağlamak. Akademik kadromuzu daha da güçlendirmek için çalışıyoruz. Sizlerin de bu bilinçte olduğunu biliyorum. İnşallah el birliği ile daha da güçlü bir Üniversite olacağız” ifadelerine yer vererek kadro atamaları ve akreditasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>