Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
17-03-2023



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK ile Fakülte akademik ve idari personeli katıldı.

Konuşmasında, Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yardım faaliyetleri konusunda büyük çaba sarfettiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, katkılarından dolayı fakülte personeli ve öğrencilerine teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN konuşmasının devamında, Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Dekan ve Bölüm Başkanları ise öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik ve idari faaliyetler ile gerçekleşmesi planlanan çalışmalardan bahsederek fakültenin bölümlerine ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri” değerlendirmesi kapsamında dereceye giren Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerine Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18




>