Resim Sergisi Sanatseverler ile Buluştu
22-02-2019



Üniversitemiz Lisansüstü öğrencilerinin oluşturduğu eserlerin yer aldığı resim sergisi Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanında düzenlenen tören ile sanatseverlerle buluştu.

Açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mustafa Cevat ATALAY, “Üç farklı dönemde 21yüksek lisans öğrencimizin eserlerinin sergilenmesinin gururunu yaşamaktayız. Her sanat sanatkarını anlatır. Buradaki sanat eserleri de yüksek lisans öğrencilerimizin bakış açılarını, duygu ve düşüncelerini anlatmaktadır” diyerek sergiye katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Trakya Üniversitesi Dekanı ve aynı zamanda Üniversitemiz lisansüstü anasaat dalı derslerini veren Prof.Dr. Melihat TÜZÜN konuşmasında sergide emeği geçen tüm öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Tuğba KİPER, Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümünün sanat etkinliklerinin devamını dileyerek tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Açılış konuşmalarının ardından sergide yer alan eserlerin sahiplerine akademik personel tarafından katılım belgeleri takdim edildi.

Törende serginin açılış kurdelesini Prof.Dr. Melihat TÜZÜN, Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Doç. Dr. Mustafa Cevat ATALAY, akademik personel, öğrenciler ile birlikte kesti.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Anasanat Dalı öğrencilerinin hazırlamış olduğu sergide 60 farklı eser sunuldu. Sanatseverler tarafından beğeniyle gezilen sergi 5 Mart 2019 tarihine kadar Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanında açık olacaktır.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7




>