Rektörümüz Şampiyon Olan Futbol Takımımızı Tebrik Etti
06-01-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Türkiye Üniversiteler 2. Lig Futbol Müsabakalarında oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak şampiyon olan ve Üniversiteler Arası Futbol 1. Ligi’ne yükselen Tekirdağ NKÜ Erkek Futbol Takımını tebrik etti.

Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleşen ödül törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, NKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN, NKÜ Futbol Takımı Antrenörü Öğr. Gör. Asım TUNÇEL, SKS Personeli ve NKÜ Futbol Takımı futbolcuları katıldı.

Futbol takımımızın çok önemli başarılara imza attığını ve Üniversitemizi spor alanında gururla temsil ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.