NKÜTEK Yönetim Kurulu Toplantısında Devir Teslim Gerçekleşti
18-01-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (NKÜTEK Teknopark) Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih ÜNSAL, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısında, Teknopark faaliyetleriyle ilgili gerçekleşen bilgilendirmelerin ardından Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent EKER’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılması sebebiyle kendilerine Teşekkür Belgesi takdimi gerçekleştirildi ve Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK’ın Genel Müdür olarak atanması ile toplantı sona erdi.