NKÜ Hukuk Meclisi Topluluğu Münazara Yarışması Düzenledi
02-11-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrenci topluluklarından Hukuk Meclisi Topluluğu tarafından düzenlenen Münazara Yarışması Finali, Rektörlük Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

Programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU, NKÜTEK Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK, Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, Hukuk Meclisi Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Mehmet Baybars ALTUNDAŞ, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Bizler Üniversitemizi bilimsel çalışmalarımızla bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Ama burada yapılan bu tür faaliyetler de bizim için çok anlamlı. Kalite çalışmalarımızda gerçekleştirmiş olduğunuz bu etkinlik bize artı katacak. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım. İnşallah nice 99 yılları Cumhuriyetimizle yaşarız. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Yüce Türk Devleti!” şeklinde konuştu.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY ve Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU da birer konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından geçilen münazara yarışmasında, 27 Ekim 2022 Perşembe günü yapılan ön elemeyi geçerek finale kalanlar arasından salonda kura ile belirlenen öğrencilerden oluşan ikişer kişilik 4 takım yarıştı.

Programın sonunda Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, en iyi konuşmacı seçilen Hayat GÜL’e, kazanan takıma, Hukuk Meclisi Topluluğunun üyelerini temsilen topluluk başkanı Tuğrul Çağrı YAVUZ’a ve Hukuk Meclisi Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Mehmet Baybars ALTUNDAŞ ‘a günün anısına takdimde bulundu. Rektör ŞAHİN, Hukuk Meclisi Topluluğuna ve yönetimine başarılarının devamını diledi.