CABI Bitki Zararlıları Teşhis Programı’nın Türkiye Koordinatörlüğü, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa MİRİK Tarafından Yapılıyor
07-03-2023



Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI) (Uluslararası Tarım ve Biyobilim Merkezi) Türkiye'de ücretsiz Bitki Zararlısı Teşhisi burs programı başlattı. Proje kapsamında, ‘CABI Bitki Zararlıları Teşhis Programı’nın Türkiye Koordinatörlüğü Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa MİRİK tarafından yapılıyor.

CABI Vakfı ve Online Bilgi Hizmetleri A.Ş. ortaklığı ile ‘Bitki Hastalıkları ve Zararlıları Teşhisi’ konusunda uzmanlar yetiştirmek amacıyla hibe şeklinde online kurs olanağı sağlanıyor.

Bu burs, Türkiye tarımsal eğitim sektörünü desteklemek için tasarlan ve CABI’nın ödüllü Plantwise Programı’na dayanan bitki zararlılarının teşhisi konusundaki saha eğitimini yeni bir dijital öğrenme paketi ile sunuyor.

Kursu başarılı şekilde tamamlayanlara, CABI International Foundation’dan elektronik olarak doğrulanabilen ve işgücü piyasasındaki farkının ve rekabetinin belgelenmesini sağlayan CABI onaylı bir sertifika verilecek.

Web link:

https://www.cabidigitallibrary.org/do/10.5555/news-crop-pest-diagnosis-scholarship-turkey

Başvuru için web link:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=JGSFLUQI0keWj7mqOF1HGsMGy0Q0XTNAqTomGtda9aZUQUMzNzNSMkpIWkg5U0FUVUFRUlVJSFA1NyQlQCN0PWcu

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>