Başarılı Sporcularımıza Başarı Belgeleri Verildi
23-02-2019



2018-2019 Güz Döneminde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimize düzenlenen tören ile başarı belgeleri verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, başarılı sporcuları, antrenörlerini ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Akademisyenlerini makamında ağırlarken, samimi bir ortamda sporcularla görüş alışverişinde bulundu.

Rektör ŞAHİN, Taekwando Branşında Dünya İkincisi ve +73 Kilo Türkiye Şampiyonu  Sude BULUT, Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Gençler İkincisi Yunus Emre BAŞ, Karate alanında 21 yaş altı Avrupa Şampiyonu Murat Can DENİZ, Boks’ta 22 yaş altı Türkiye Boks Şampiyonası ikincisi Yasemin GAYIR, Judo dallarında Türkiye Kadın Büyükler Kategorisi Türkiye ikincisi Emine TOKDEMİR ve Türkiye Erkek Büyükler Kategorisi Türkiye üçüncüsü İlker YAVUZ, Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı ile Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımlarının yanı sıra antrenör ve akademisyenlere başarı belgelerini takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, törende gerçekleştirdiği konuşmasında 2018-2019 Güz Döneminde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde Üniversitemizin adını ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile anılmasına vesile olan öğrencilerimizi, antrenörlerimizi ve akademisyenlerimizi kutluyorum.” sözlerine yer verdi.

Rektör ŞAHİN, “Üniversite olarak bilimsel araştırmaların yanı sıra akademik kalitenin yükseltilmesine ve sosyal aktivitelerin arttırılmasına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda tüm sporcu öğrencilerimizle gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarının önümüzdeki dönem de de artarak devam edeceğine inancım tam. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak imkanlar dahilinde elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.

Program Toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 

-Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sude BULUT Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen Dünya Takımlar Taekwondo şampiyonasında takım halinde 2'inci olarak büyük başarı elde ederek gümüş madalya kazanmıştır.

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sude BULUT Birleşik Arap Emirlikleri'nde elde ettiği Dünya İkinciliğinden sonra Konya'da düzenlenen Türkiye Taekwando Şampiyonasında   +73 kilo Kadınlar Türkiye şampiyonu olmuştur.

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Yasemin GAYIR Samsun'da düzenlenen 22 Yaş Altı Türkiye Boks Şampiyonasında 2'nci olmuştur.

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Emine TOKDEMİR Antalya'da düzenlenen Türkiye Kadın Büyükler Kategorisi Judo Şampiyonasında Türkiye 2'ncisi olmuştur.

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi İLKER YAVUZ Antalya'da düzenlenen Türkiye Erkek Büyükler Kategorisi Judo Şampiyonasında Türkiye 3'ncüsü olmuştur.

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Murat Can DENİZ 21 yaş altı Avrupa Karate Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olmuştur.

- Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı İzmir'de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler arası Voleybol Erkekler 2'nci lig karşılaşmalarında şampiyon olmuştur. Turnuvanın başından sonuna kadar Namık Kemal Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz, Trakya, Çanakkale 18 Mart ve Kırklareli, İzmir Katip Çelebi, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitelerini geride bırakarak Erkekler 1'inci Ligine yükseldi. Antrenörlüğü Öğr. Gör. Serkan AYDIN, tarafından yapılan takımımız oyuncu kadrosu Teknik Bil. MYO / Biyomed. Cih. Tek. öğrencilerinden Tugay ÇİNKO, Tıp Fakültesi öğrencilerinden Emre BALPETEK, Ziraat Fakültesi öğrencilerinden Aykut AKDAĞ, Veteriner Fakültesi öğrencilerinden Anıl UZUN, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinden Berke ŞEN ve BESYO öğrencilerinden Alper TÜRKAY, Aziz Mustafa KİREZLİ, Hasan ÇINAR, Hakan AÇIKBAŞ, Zülfikar SARI, Ramazan DİREK ve Ömer YEŞİLYURT tan oluşmuştur.

- Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı 2018-2019 Basketbol Yerel Lig Sezonunda Üniversitemizi temsil etmek üzere kulüpler arası basketbol yerel ligine katılmış olup, basketbol takımımız zorlu müsabakalar sonucunda sezonu 2. olarak tamamlamıştır. Genel koordinatörlüğü Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU, antrenörlüğü Dr. Öğr. Üyesi Umut Canlı, yardımcı antrenörlüğü Öğr. Gör. Serkan AYDIN, istatistikçiliği BESYO öğrencisi Süleyman YÜCETAŞ ve kondisyonerliği BESYO öğrencisi Fatih VARDAS tarafından yapılan takımımız oyuncu kadrosu BESYO öğrencilerinden Hakan BAKSU, M. Ali Can DAĞLI, Adem Can YILDIRIM, Kazım Can KARAKAYA, Salih Can YÜCER, A. Alparslan DEMİR, Adem DENİZ, Ahmet Yasin EKİNCİ, Ömer GÜLMÜŞ, Tolgahan ERDİL, Batuhan ÖZEN, İsa Mert AVCU, Emre ALPAYDIN isimli öğrencilerden oluşmuştur.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19




>