Yetenek Kapısı e-insan Mobil Uygulaması
16-10-2023

İş/Staj İlanları

Kamu ve özel sektörden binlerce işverenin yıl boyunca yayımladıkları ve bazıları sadece senin üniversitene özel açılan ilanları takip edip, ilgilendiklerinize başvurabilirsiniz.

Etkinlikler

İşverenler, Üniversite Kariyer Merkezleri, fakülteler ve öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen atölye/örnek olay çalışmaları, seminerler, yarışmalar, teknoloji kampları gibi kariyer gelişimine katkı sağlayacak farklı alanlardaki etkinlikleri inceleyebilir ve kendinize uygun olanlara başvuru yapabilirsiniz.

Kariyer Fuarları

Yüzlerce işverenin yer aldığı ve çok sayıda kariyer fırsatının sunulduğu fuarlara kaydolarak katılım gösterebilir ve fırsatları yakalayabilirsiniz.

Duyurular

Eğitim programları, burslar, etkinlikler ve daha birçok duyuruya tek bir dijital platform üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kariyer Danışmanlığı

Kariyer yönetimi ve iş arama süreçlerine yönelik soruların için sisteme kayıtlı kariyer danışmanlarından randevu alarak çevrim içi ya da yüz yüze görüşme yapabilirsiniz.

Yetenek Kapısı ile ilgili ayrıntılı bilgilere https://www.yetenekkapisi.org/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.

e-insan Mobil Uygulamayı AppStore ve GooglePlay üzerinden indirebilirsiniz.