03-05-2023

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mümin ŞAHİN himayelerinde, 29-30 Mayıs 2023 tarihlerinde "Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. Uluslararası İlişkiler Sempozyumu" adlı bilimsel etkinlik gerçekleştirilecektir.

Sempozyum, farklı ülkelerden bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirerek, çalışmalarını sunma, bilgilerini paylaşma ve ulusal ve uluslararası iş birliklerine imkân sağlayacak bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Sempozyum hakkında ayrıntılara web adresinden erişebilirsiniz:

Sempozyum Hakkında

- Uluslararası hakemli ve katılımlıdır,

- Bildiriler çift kör hakem yöntemiyle değerlendirilmektedir,

- Sempozyum sonrası ISBN'li bildiri CD’si yayınlanacaktır,

- Sempozyum sadece online olarak yapılacaktır,

- Sempozyuma katılım ücretsizdir,

- Özet ya da tam metin bildirilerin gönderileceği e-posta: ir.symposium.nku@gmail.com