TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Doç.Dr. E.Seda KOÇ danışmanlığında yürütülmekte olan "Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Gıda İsrafı Konusundaki Farkındalıklarının İncelenmesi Atma Atıştır” Projesi’nin uygulama aşaması başarı ile tamamlanmıştır.
Uygulama kapsamında Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Ecem MERİÇ, Sude AYTEN ve Sude BAYIRLI ,AKA Koleji Anaokulu’nda okul öncesi öğrencileri ile mutfak atölyeleri yürütmüşlerdir. 5 yaş grubunda yer alan öğrencilerin tamamı atölyelerde sağlıklı ara öğünler oluşturulması esnasında uygulamaya dahil olmuşlar. Söz konusu projenin keyifli ve verimli bir ortamda yürütülmesi konusunda ev sahipliklerinden ötürü Aka Koleji Anaokulu Müdürü Nilden ÖZÜYAMAN ile değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz.
Üniversitemiz Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Furkan Burak ÜNAL’ ın ...
Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Lisansüstü prog...
Üniversitemizde görev yapan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personel için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca merkezi olarak yapılacak &quo...
Üniversitemiz Birimlerine öğretim elemanı alınacağına dair ilan 19 Temmuz 2024 tarihli ve 32606 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Yemek Fiyatları Ücret Tarifesi Güncellenmiştir. Bilgi İçin Tıklayınız: https://sks.nku.edu.tr/YemekFiyatlari/0/s/4138/190...