Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden proje yürütücüsü Berfin Çekin, proje üyeleri İrem Sıla Yağbasan ve Enes Pamuk’un Öğretim üyesi Doç.Dr.Ahmet Şükrü Demirci’nin danışmanlığında hazırlamış olduğu "Çekirge Tozu ile Zenginleştirilmiş Ev Tipi Makarna Üretimi “ başlıklı projesi ile 4. sınıf öğrencilerimiz Ezgi Dilan Aslan, Şeyma Çalışkan, Eda Nur Ergen ve Zülal Kaymak'ın Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Gümüş danışmanlığında hazırladığı "Glutensiz, Diyabetik ve Fonksiyonel Özellikleri Geliştirilmiş Yaprak Galeta Üretimi" başlıklı proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alınmıştır.
Öğretim Üyelerimizi ve Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raziye Işık KALPAR’ın yakını Hüseyin KOÇ için B Rh(+) kana...
Elim bir olay sonucu vefat eden Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özcan ARSLAN’ın ruhu için Üniversite T...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Levent ARIN'ın kayınvalidesi, emekli öğretmen Nermin ARIN'ın an...
2024-2025 Bahar Döneminde Üniversitemizde verilen Kariyer Planlama Dersi (KPD) hakkında öğrencilerimizin geri bildirimlerini almak ve ileriki döneml...
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özcan ARSLAN elim bir olay sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah'...