Okulumuzda ''''''''Yenilebilir Otlar ve Baharatlar'''''''' Konulu Söyleşi Düzenlendi.
17-11-2023



 

Baharat ve soslar konusunda destekçimiz ve sponsorumuz olan EMOKA Gıda sahibi Sayın Emrah KARATAŞTAN tarafından Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü/Aşçılık Programı öğrencilerimize '' Yenilebilir Otlar ve Baharatlar'' konulu söyleşi gerçekleştirildi.Sayın Emrah KARATAŞTAN öğrencilerimize taze ot ve baharatların tadım notaları ve kullanım alanları hakkında bilgiler vererek öğrencilerimizin konu ile ilgili sorularını cevapladı.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0

Haberler & Duyurular
Arşiv



>