Bulgaristan Göçmenleri Derneği’nden Rektörümüze Ziyaret
15-03-2023

Tekirdağ Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkanı Kemal ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan GÜNEŞ ve Sezgin KARAALİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kemal ÖZTÜRK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Batı Trakya, Rumeli ve Balkanlara yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek Rektör Prof. Dr. ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için Kemal ÖZTÜRK’e teşekkür ederek “Bir Balkan ve Rumeli Üniversitesi olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni daha iyi yerlere getirmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.