2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Stajları
09-06-2021

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ STAJI DUYURUSU

Üniversitemiz Senatosunun 19/02/2021 tarih 02 sayılı oturum 5 no’lu kararının 10. Maddesine göre, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajları ödev teslimi şeklinde yapılacaktır. (Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği başvuruları hariç)

Staj Başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin Staj Başvuru Formunu doldurarak 21-30 Haziran 2021 tarihleri arasında saraymyo.ogr@nku.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ TARİHLER                    :

Staj Başvurularının Yapılması

(Başvurular ; saraymyo.ogr@nku.edu.tr adresine yapılacaktır.)

21 Haziran 2021 – 30 Haziran 2021

Staj Başvurusu kabul edilen öğrencilerin web sayfamızdan ilan edilmesi

05 Temmuz 2021 – 09 Temmuz 2021

Staj yerine geçecek ödevlerin öğrenci tarafından teslim edilmesi/UZEM sistemine yüklenmesi için son Tarih

20 Ağustos 2021

*Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında, öğrenciler tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi UZEM sistemine yüklenecek veya staj danışmanına e-posta ile gönderilecektir.

*Staj evrakını oluşturacak evraklar; Kapak Sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve şablon ödev sayfalarından oluşmaktadır.

Bu belgelerin ilgili kısımları öğrenciler tarafından doldurulacaktır. Staj Başvuru Formu ve stajla ilgili diğer formlar   için ilgili alana tıklayınız.

YAZ STAJINA İLİŞKİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

STAJ BAŞVURUSU

21-30 Haziran 2021 staj başvurularının yapılması: staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksek Okulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi.

STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

05-09 Temmuz 2021 Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrencilerin listelerinin ilanı.

Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenmesi: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfasında ilan edilmesi.

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ

20 Ağustos 2021 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir. Staj yerine geçecek ödevler UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek veya ilgili Program Danışmanının (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir.

STAJ YERİNE GECEÇEK ÖDEVLER

Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

Dokümanlar

Staj Ödevi Başvuru Formu