İstanbul Tuzla'da düzenlenen 19. İstanbul Mutfak Günleri'nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu rüzgârı esti.
Türkiye'nin En Prestijli Gastronomi Yemek Yarışması Olan 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, Marmaraereğlisi MYO 5 kategoride katıldığı yarışmada, 2 tane Altın Madalya ve 3 tane Gümüş Madalya kazanarak, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.
Mert KESKİN: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması Birincisi
Melisa YILMAZ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması Birincisi
İkra AK: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Müslime İrem ESMERAY: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Rümeysa ÇİFTÇİ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Et Tabağı İkincisi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sami AVCU'nun koordinatörlüğünde ve denetiminde, 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde madalya alan Marmaraereğlisi MYO öğrencileri, Sponsorluk ve desteklerinden dolayı Marmaraereğlisi Belediyesine, Meslek Yüksekokulu yöneticilerine ve hocalarına teşekkürlerini iletti.
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Aslı ARMAN'ın annesi Kamuran ARMAN vefat etmiştir. Cenazesi, 3 Temmuz 2025 Perşembe günü öğ...
Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Emre TAHTABİÇEN'in kayınvalidesi Sebile DEVİREN vefat etmiştir. ...
Tıklayınız. ...
Hizmet Kollarına Yönelik Mali ve Sosyal Haklara İlişkin 2024 ve 2025 Yıllarını Kapsayan 7. Dönem Toplu Sözleşmenin Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet K...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devle...
Tıklayınız ...