İstanbul Tuzla'da düzenlenen 19. İstanbul Mutfak Günleri'nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu rüzgârı esti.
Türkiye'nin En Prestijli Gastronomi Yemek Yarışması Olan 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, Marmaraereğlisi MYO 5 kategoride katıldığı yarışmada, 2 tane Altın Madalya ve 3 tane Gümüş Madalya kazanarak, Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.
Mert KESKİN: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması Birincisi
Melisa YILMAZ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması Birincisi
İkra AK: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Müslime İrem ESMERAY: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı İkincisi
Rümeysa ÇİFTÇİ: Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Et Tabağı İkincisi
Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sami AVCU'nun koordinatörlüğünde ve denetiminde, 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde madalya alan Marmaraereğlisi MYO öğrencileri, Sponsorluk ve desteklerinden dolayı Marmaraereğlisi Belediyesine, Meslek Yüksekokulu yöneticilerine ve hocalarına teşekkürlerini iletti.
Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA)'nın BWSE FOR2030 (Paydaşların Gözüyle 2030 yılına dek Yenilikçi, Kapsamlı ve Entegre Avrupa Yüksek ...
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 2023 Ramazan-ı Şerîf'in maneviyat ve bereketine katkı sunmak niyeti ile gerçekleştirdiği "Ramazan İklim...
Tıklayınız ...
Ziraat Fakültesi Süt Sığırcılığı İşletmesinde düzenli olarak belli aralıklarla yapılan tesis bakımı-hijyeni ve hayvan sağlığı-refahı ile ilgili kont...
Tıklayınız ...
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi idari personellerinden Bilgisayar İşletmeni Fatih AYDIN’ın amcası, Yılmaz AYDIN vefat etmiştir. Merhuma Al...