Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.
Tıklayınız. ...
BAŞVURU SÜRESİ 30 NİSAN 2025'E KADAR UZATILMIŞTIR! Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Kadın Basketbol Okul Takımı için 25 Nisan Cuma günü saat 17:30'da Spor Kompleksinde seçme yapılacaktır. İlgilenen öğrenciler...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit GEÇGEL'in annesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şube ...
TNKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Personeli Sağlık Teknikeri Büşra BAYDAŞ YILAR’ın Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoglu Şehir Ha...
Tıklayınız. ...