Üniversitemiz ile Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü
05-07-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ve Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü arasında Rektörlük makamında İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokole Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü adına Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Hayrullah AKDEMİR imza atarken törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Bölge Müdür Yardımcısı Özkan ESER ile Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Bahar UYMAZ bulundu.

Protokol ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğünün görev ve yetki alanındaki doğrudan veya dolaylı ilgili/ilişkili bölümlerde okuyan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin kurumun stajyer öğrenci limitleri dahilinde staj yapması, ihtiyaç olması halinde konu veya ders bazlı eğitimci desteği ve/veya eğitim materyalleri (eski kayıt, pafta, proje vb.) desteği verilmesi,  yapılacak akademik projelere destek sağlanması ve çeşitli fon (TÜBİTAK, Trakya Kalkınma Ajansı, AB hibe fonları) imkânları dâhilinde ortak proje geliştirilmesi amaçlanıyor.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>