Üniversitemiz Ziraat Fakültesi DLG Fuarcılık Tarafından Düzenlenen Tarla Günleri Fuarına Katıldı
31-05-2021

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, DLG Fuarcılık tarafından 25-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenen Tarla Günleri Fuarına katıldı

DLG Fuarcılık tarafından 25-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenen Tarla Günleri Fuarı, resmi açılışı 26 Mayıs Çarşamba saat 16:00’da gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ürünleri de dahil olmak üzere zirai ilaç, tohum ve gübre üreticilerinin en yeni ürünlerini tarlada uygulanmış (122 çeşit hububat ve 32 çeşit yem bitkileri) olarak ziyaretçilere tanıtma şansını yakaladığı fuar açılışına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Vali Yardımcısı Murat EREN, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT,  Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Daire Başkanı Sürur KIR,  Büyükşehir Belediyesi Gen. Sek. Fatih ÜNSAL, Tarım Orman İl Müdürü Oktay ÖCAL, Tarım Kredi Bölge Müd. Nedim NAR, CHP İl Başkanı Ş. Zeynel SAYGIN, TESKİ Gen. Müd. Dr. İbrahim İÇÖZ, Zir Fak. Dekan Yrd. Murat DEVECİ, Basın İlan Kurumu Müdürü Sabri KARAKAYA, İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, TMO Müdürü Bihter DEMİREL, çiftçiler ve davetliler katıldılar.