Üniversitemiz İle Yıldız Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
14-01-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arasında eğitim-öğretim alanında işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer YILMAZ, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, YTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bestami ÖZKAYA ile Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ayşegül EKER, Doç. Dr. Zeynep IŞIK, Doç. Dr. Revna ACAR VURAL, Doç. Dr. Nezir AYDIN, Dr. Öğr. Üyesi Özgür DEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Yavuz EREN, Arş. Gör. Özden NİYAZ ve Ömer Ertuğrul MERAL katıldı.

İmzalanan protokol ile önlisans, lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme projeleri, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlik gibi alanlarda, iki üniversite arasında yapılacak ortak çalışmalarla ilgili esaslar belirlendi. Protokolün ayrıca, öğretim üyelerinin lisansüstü eğitim-öğretim programlarında görevlendirilmesi esasları ile ortak lisansüstü eğitim-öğretim programlarına kayıt olacak öğrenci, öğretim yardımcısı, okutman ve öğretim görevlilerinin belirlenmesi esaslarını da kapsadığı kaydedildi.

Protokol imza töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversite olarak akademik işbirliklerine çok önem verdiklerini belirterek, ülkemizin önemli üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi ile eğitim-öğretim alanında işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer YILMAZ ise Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin hızlı gelişimi ve başarılarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak, çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. ŞAHİN’e teşekkür etti.

İmza töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>