“Beklenen Hizmet İçin” Projesinin Teknik Destek Sözleşmesi İmzalandı
05-12-2018



Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler arasında olan Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından hazırlanan “Beklenen Hizmet İçin” isimli projenin sözleşmesi imzalandı.

Teknik Destek Programı Sözleşmesini Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü adına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut Şahin imzaladı.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yinanç, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Fatih Horozoğlu, Başhekim Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Tolga Ersözlü, Dr. Öğr.  Üyesi Birol Şafak, Dr. Öğr.  Üyesi M. Numan Erdem ve Hastane Baş Müdürü Arzu Alkanat da bulundu.

Protokol ile Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görev alan veri giriş elemanlarına empati, iletişim teknikleri konularında 4 grup halinde toplam 120 kişiye 25 saat eğitim verilerek, personelin hizmet kalitesi artırılarak kurumsal olarak daha iyi bir şekilde hizmet sunulması amaçlanmaktadır.

 

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>