Üniversitemizin Akademik Performans Başarısı
27-06-2016

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Engin Karadağ ve Prof. Dr. Cemil Yücel, akademisyenlerin 2015 yılı performanslarına göre aldığı akademik teşvikler bazında, devlet üniversitelerinin sıralamalarına ilişkin rapor hazırladı. Raporda akademisyenlerin performansları; projeler, araştırmalar, akademik yayınlar, tasarımlar, sergiler, patentler, alınan atıflar, uluslararası tebliğler ve alınan ödüller olmak üzere 9 faaliyet türünde puanlandı.

Raporda Üniversitemiz, Devlet Üniversiteleri sıralamasında 95 üniversite içinde 16. sırada, 2000 Yılından Sonra Kurulan Devlet Üniversiteleri Sıralamasında ise 50 üniversite içinde 6. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Ziraat Fakültesi, tüm Ziraat /Tarım Fakülteleri sıralamasında 3. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Çorlu Mühendislik Fakültemizde tüm mühendislik fakülteleri arasında 5. sırada yer alarak akademik başarılarına bir yenisini ekledi.

Namık Kemal Üniversitesi'nin bu akademik başarıya ulaşmasına katkı sağlayan personelimizi kutluyoruz.

DUS listesine ulaşmak için tıklayınız