Üniversitemizde Türk Halk Müziği Konseri
24-03-2017

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarının düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Konserinde unutulmaz eserlere yer verildi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konserde Udda Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Arda Göksu, gitarda Yrd. Doç. Dr. Muhittin Özdemir, viyolonselde Arş.Gör. M. Semih Karlıdağ, bağlamada Mustafa Kaya ve ritimde Yalçın Kaya türkü gelenek ve birikimimizin en güzel eserlerini müzikseverler için yorumladı.

Konserde “Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır?” “Sevda Olmasaydı”, “Hey Onbeşli”, “Odam Kireçtir” gibi türkü ve deyişler seslendirilirken, konsere gelen akademisyenler, öğrenciler ve Tekirdağlı müzikseverler alkışlarıyla topluluğa eşlik etti.

Konserin sonunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu, günün anısına topluluğa teşekkür belgesi takdim etti.