Üniversitemizde I. Müzik Kampı Başladı
17-07-2019



Üniversitemiz, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (TEKNOPARK) arasında gerçekleştirilen Bilim, Sanat ve Spor Kampı işbirliği çerçevesinde I. Müzik Kampı başladı.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bülent EKER, akademik personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Prof.Dr. Bülent EKER, kampa katılan öğrencilere bu tür kamplara katılarak bilim, sanat ve spor alanında Üniversitemizdeki akademik personel eşliğinde kendilerini geliştirme fırsatı sunduklarını ve bunu en iyi şekilde değerlendirmelerini amaçladığını ifade etti. EKER, “Müzik ruhun gıdasıdır, sizler de bu gıdayı ne kadar erken alırsanız ileriki yaşlarda daha mutlu bir yaşantı sürersiniz. Bu etkinliğin sonunda müzik enstrümanlarını tanıyarak müzik alanınızı genişleteceğinize, keyifli ve kaliteli zaman geçireceğinizi diliyorum” dedi.

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuarı Arş.Gör.Dr. İlayda DUBAZ, öğrencilere programın içeriği ile ilgili bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Müzik dinletisinin de yapıldığı etkinlikte, öğrenciler müziğe ve enstrümanlara büyük ilgi gösterdi.

16-19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan I. Müzik Kampı’ nda; yirmi öğrencinin dört gün boyunca, Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Merve Nur KAPTAN, Arş.Gör.Dr. İlayda DUBAZ ve Öğr.Gör. Haluk BÜKÜLMEZ tarafından ritim çalışmaları, koro eğitimi, müzik türleri ve müzikte çokseslilik gibi alanlarda eğitim almaları amaçlanmaktadır.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>