Üniversitemiz Rumeli Balkan Trakya Tarih Kültür ve Sanat Günlerinde Tanıtıldı
11-10-2018

Üniversitemiz Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu'nca düzenlenen "Rumeli-Balkan-Trakya Tarih, Kültür ve Sanat Günleri"nde tanıtıldı.

Trakya’dan Balkanlara kadar uzanan geniş bir coğrafyanın yöresel özelliklerinin sergilendiği fuarda Balkanların parçası olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi de yer aldı.

Trakya ve Balkanların zenginliklerinin İstanbullular ile buluşturulduğu fuarda Üniversitemiz, NKÜ Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Ökkeş Narinç ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Personeli Resul Doğru tarafından tanıtıldı.

Üniversitemize ait tanıtım standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tanıtım görevlileri tarafından standı ziyaret edenlere Üniversitemiz hakkında bilgi verilirken çeşitli tanıtıcı materyaller takdim edildi.