Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
09-01-2020

Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut ŞAHİN, babası Ahmet ŞAHİN ve ağabeyi Nazmi ŞAHİN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Mahmut ŞAHİN, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Üniversite-şehir ilişkisinin daha da iyi olacağını ve üniversitemizin daha da büyüyerek şehrimizi de büyüteceğine inancım tamdır” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Öğrencilerimizi uluslararası nitelikleri göz ardı etmeden, değer dünyamızı da dikkate alarak bir öğrenim vermeyi hedeflerken, şehrimize ve bölgemize de katkılar sunma gayretindeyiz” dedi.