Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
16-01-2019

Edirne Eski Milletvekili Cemaleddin USLU ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Edirne Eski Milletvekili Cemaleddin USLU, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail ŞAPÇI, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı   Necmi KAYMAZ ve İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GİRGİN, yeni görevinden ötürü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'i tebrik ederek başarı temennisinde bulundular ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye katkılarını ve öncü rolünü takdir ettiklerini belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bölgenin gelişimi için bir yükseköğretim kurumu olarak tüm çabalarının bu yönde olacağını ifade etti.