Üniversitemiz Rektöründen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret
01-02-2017



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman ve Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Gümüş ile birlikte Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulundu.

Ziyarette Namık Kemal Üniversitesi heyetini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal karşıladı.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve beraberindeki heyet, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de gezerek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin eğitim çalışmaları değerlendirerek okulun laboratuvar, atölye, spor ve konferans salonlarını yerinde inceleme fırsatı yakalandı.

Aynı zamanda Namık Kemal Üniversitesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin arasındaki işbirliklerinin masaya yatırıldığı ziyarette, yeni yapılacak ve hayata geçirilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>