Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Yeni Yıl Mesajı
30-12-2016



2016 yılı tüm dünya için olduğu kadar ülkemiz açısından da zorluklarla başarıların, hüzünle mutlulukların bir arada yaşandığı bir yıl oldu. Umarım yeni gelen yılla birlikte, yaşanan tüm olumsuzluklar geride kalır.

Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolunun büyük ve güçlü ülke olmaktan geçtiğini yaşanan bu hadiseler ve terör odaklarının hain saldırıları bir kez daha göstermiştir. Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağları, hain emellerin aksine daha da kuvvetlenecektir. Milletçe, vatan sevgisi ile kenetleneceğimiz, yüreğimizdeki sevginin çoğalacağı, yaralarımızın sarılacağı huzur dolu bir yeni yıl diliyorum.

2016 yılını gerek akademik, gerekse sosyal ve kültürel açıdan dolu dolu bitiriyoruz. Ama ülke olarak yaşadığımız olaylar bize, önümüzdeki yılları daha akılcı, daha sağduyu ve birbirine daha kenetlenmiş olarak geçirmemiz gerektiğini gösterdi. 2017 yılının barış, sevgi ve hoşgörünün bir simgesi olarak, daha sonraki yıllar için bir adım olması temennisiyle dünyada ve  bölgesinde lider ülke konumuna hızla yerleşen güzide ülkemize ve tüm dünyaya; bereket, sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini diliyorum.  Saygılarımla

 

 

                                                                  Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                     Rektör





>