Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e Ziyaret
19-01-2017



İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Bayram Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette kurumlar arasında yapılabilecek iş birlikleri, ne tür ortak bilimsel çalışmalar ve projeler yürütülebileceği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ile Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Bayram’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, bu ziyaretlerin kurumlarımızın işbirliklerini güçlendirerek devam edileceğini söyledi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ise bölgenin en hızlı gelişen üniversitesinde ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e başarılarının devamını diledi.

Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Bayram da böylesine güzel bir kampüs ve yaşam alanı oluşturmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i kutlayarak bu gelişmeleri yerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İstanbul Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük’ün de bulunduğu ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>