Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı
30-12-2019

Ufkunu dünya üniversitesi olma yolunda genişleten Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da bölgesine ve şehrine hizmet etmeye ve atılımlarını sürdürerek eğitim – öğretimde adından söz ettirmeye devam edecektir. Başta, bu uğurda özveriyle çalışan personelimiz ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken; yeni yılın gönül coğrafyamıza huzur ve barış getirmesini, insanlığa güzel ahlakı yaşatarak kalplerde mutluluğu daim kılmasını dilerim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN