Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı Arasında “Kampüsteki Eviniz” Protokolü İmzalandı
07-09-2019



Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı arasında 2019 Yılı Turizmin Geliştirilmesi ve Çeşitlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında ‘’Kampüsteki Eviniz’’ projesinin imza protokolü gerçekleştirildi.

Kalkınma Ajansı merkezinde gerçekleştirilen imza törenine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, proje yürütücüsü öğretim üyeleri ve Ajans uzmanları katıldı. 

Proje sözleşmesini, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut ŞAHİN imzaladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesinde bulunan ve 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Uygulama Oteli, konumu itibariyle çoğunlukla akademisyen ve öğrenci ağırlamakla birlikte, fiziki yapısı itibariyle 22 yıldır yeterli bakım ve onarımdan geçmediği için istenilen kalitede hizmet verememekteydi. Söz konusu proje aracılığıyla Uygulama Otelinin tefrişatının yenilenmesi planlanıyor. Ayrıca otel binasının iç mekânının Tekirdağ ilinin turistik ve kültürel değerlerini yansıtacak şekilde dekore edilmesi amaçlanıyor. Proje sonrasında otelin hizmet vermeye devam etmesinin yanı sıra artan hizmet kalitesi sayesinde daha geniş yelpazedeki kitleye konaklama ihtiyacını karşılaması da hedefleniyor.

Toplam bütçesi 933.291 TL olan projenin 699.968 TL’lik kısmı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe edilecek.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>