Üniversitemiz ile Ceva Lojistik Limited Şirketi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
19-01-2018



Üniversitemiz ile Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, mesleklerini uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Eğitim ve Öğretimde İşbirliği Protokolü, düzenlenen tören ile imzalandı.

Protokole Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Ceva Lojistik Limited Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Baştürk imza atarken; törende Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman, akademisyenler ile Ceva Lojistik Limited Şirketi yetkilileri bulundu.

Rektörlük makamında imzalanan protokol ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı 2. sınıf öğrencilerinin mesleki deneyimlerinin arttırılmasına ve teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yönelik çalışmalarının Ceva Lojistik Limited Şirketi’nin fabrika, laboratuvar ve diğer birimlerinde uygulanması konularına ilişkin iki kurumun işbirliğinde bulunması kararlaştırıldı.

Üniversite olarak alanında nitelikli mezunlar yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Prof. Dr. Osman Şimşek, iki kurumun bu protokol ile bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>