Üniversitemiz Genel Sekreterliğine Vekalet Eden Pınarhisar Kaymakamı Murat EREN’den Rektöre Veda Ziyareti
19-07-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreterliğine vekalet eden Kaymakam Murat EREN, görev süresinin dolası sebebiyle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ile Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL ve Personel Daire Başkanı Murat Kâmil TIRPANCI da bulundu. Kaymakam Murat EREN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesindeki görev süresi boyunca devletimizin yarar ve çıkarları doğrultusunda, Üniversitemizin ilerlemesi ve gelişmesi için çalıştıklarını ifade etti ve Rektör ŞAHİN’e vermiş oldukları destekleri için teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de görev süresi boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmaları sebebiyle Kaymakam Murat EREN’e teşekkür ederek, “Devlet ve millet sevgisi ile donanmış, bu şuurla çalışan sizin gibi bir kardeşimiz aramızdan ayrıldığı için üzgünüm. Hangi kurum olursa olsun aynı bilinç ve gayretinizin süreceğine eminim. Dostluğumuz bakidir; çalışma hayatınızda da başarılar dilerim” dedi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>