Üniversitemiz Genel Sekreterlik Görevini Yürüten Kaymakam Murat EREN’e Veda Töreni Düzenlendi
20-07-2019



Üniversitemiz Genel Sekreterlik görevini 17 Ocak’tan bu yana vekaleten yürüten Kaymakam Murat EREN için veda töreni düzenlendi.

Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversiteye verdiği hizmetler için Kaymakam Murat EREN’e teşekkür etti. ŞAHİN, “Genel Sekreterlik görevini yürüterek Üniversitemizin yararına çalışmalar yürüttüğünüz ve desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğiniz için Üniversite yönetimi adına size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini kaydetti.

Kaymakam Murat EREN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde devletimizin çıkarları doğrultusunda severek çalıştığını söyledi ve yararlı işler yapmak adına görevini yürüttüğünü belirtti. EREN, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde göreve başladığım günden bugüne görevim esnasında bana yardımlarını esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür ediyor, çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Rektör ŞAHİN, Kaymakam EREN’e günün anısına takdimde bulunmasının ardından kendisinin onuruna verilen yemeğe geçilmesi ile program son buldu.

 

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>