Üniversitemiz Eski Mezunları Bir Araya Geldi
23-05-2017

Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülmekte olan “Trakya Kariyer Projesi” kapsamında Mezunlar Günü düzenlendi.

Mezunlar gününe Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Çetin, Merkez personeli, proje ekibi ve çok sayıda eski mezun katıldı.

1997-1998 mezunlarının ağırlığını oluşturduğu mezunlar gününde uzun süredir bir araya gelmeyen mezunların bir araya geldiği, eski anıların tazelendiği, güzel bir kaynaşmanın oluştuğu ve Üniversitemize olan ilgi ve bağlılığın daha da arttığı görüldü. Yoga eşliğinde spor etkinliğinin yanı sıra Üniversitemiz folklor ekibinin gösterisi, öğrenci müzik topluluklarının müzik ziyafetleri ve mezunların müzik eşliğinde eğlencesi güne damgasını vurdu.

Fotoğrafların çekildiği günün sonunda bu etkinliğin her yıl düzenlenmesi dilek ve temennileri ile Mezunlar Günü sona erdi.