Öğrencilerimize Yönelik Kariyer Merkezi Tanıtım Ziyaretleri Başladı
09-03-2017



Üniversitemiz ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde yürütülmekte olan “Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Sunulması” projesi kapsamında Kariyer Merkezi birim temsilcilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında öğrencilere yönelik Merkezin tanıtımı amacıyla belirli bir takvime bağlanarak zaman planlaması dâhilinde Değirmenaltı Yerleşkesinde yaklaşık 3 hafta sürecek tanıtım ziyaretlerinin gerçekleştirileceği ifade edilmişti.

Bu bağlamda başta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olmak üzere Merkez kampüsteki ziyaretlere başlanılarak, fakülte ve yüksekokullarda 3. ve 4. sınıflar, meslek yüksekokullarda ise 2. sınıflarda bu tanıtım sunumları gerçekleştirilmeye başlandı.

Kariyer uzmanı Özlem Ayyıldız tarafından gerçekleştirilen tanıtım sunumlarında “kariyer ve kariyer planlaması nedir? Kariyer Merkezi niçin kurulmuştur ve ne tür faaliyetleri icra etmektedir? öğrencilere yönelik bireysel ve grup kariyer danışmanlığı nedir?” gibi sorulara yanıt verilerek öğrenciler bilgilendirildi. Ziyaretlerde Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezini tanıtıcı materyaller verildi.

Merkez Kampüsteki birimlerin tanıtım ziyaretlerinin ardından ilçelerdeki meslek yüksekokullarına da tanıtım ziyaretleri yapılarak, öğrenciler için birebir ve grup kariyer danışmanlığı için uygun tarihler belirleneceği kaydedildi.  

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>